A+ A-
22 mai 2013

calendar cursuri

După cum vă este cunoscut, în cadrul Proiectului FORTE, prin Centrul de Formare Continuă “Dumitru Stăniloae” se desfăşoară o serie de cursuri cu tematici şi subiecte diverse care se adresează personalului angajat al eparhiilor şi unităţilor bisericeşti (protopopiate, parohii, mânăstiri, centre social-filantropice, etc), clerical, neclerical sau personal administrativ, precum şi personalului ONG-urilor eparhiale sau partenere ale eparhiilor în diferite activităţi social-filantropice, misionar-pastorale şi cu tineret.

În acest moment, Centrul Naţional pentru Formare Continuă “Dumitru Stăniloae” are programate următoarele cursuri:

MANAGER PROIECT CURS 2.

Acest curs se desfăşoară pe parcursul a două module separate între ele de o perioadă de practicăindividuală şi consultanţă cu trainerii. Cursul este certificat ANC şi se desfăşoară la Bucureşti după următorul program: primul modul 27-31 mai 2013, al doilea modul 17-21 iunie 2013. La curs se pot înscrie un număr maxim de 18 persoane care să parcurgă ambele module. Examenul poate fi susţinut doar de absolvenţii întregului curs.

Extinderea perioadei de desfăşurare a CURSULUI PENTRU EXPERT ACHIZIŢII PUBLICE.

Cursul certificat ANC pentru Expert Achiziţii Publice se va extinde după următorul program:

- cursul 6: 27-31 mai, Bucureşti

- cursul 7: 17-21 iunie, Bucureşti

- cursul 8: 01-05 iulie, Bucureşti

După finalizarea acestor cursuri nu vom mai oferi formare pentru experţi achiziţii publice  prin cursuri gratuite, dar vor fi organizate cursuri cu plată.

MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE, curs certificat ANC.

Persoanele interesate de participarea la curs vor completa chestionarul pus la dispoziţie pe site-ul Federaţiei Filantropia urmând a fi ulterior contactaţi pentru stabilirea perioadelor de curs. Vor fi organizate maxim 2 cursuri.