A+ A-
27 februarie 2012

Sustine Federatia Filantropia

Legislaţia în vigoare vă oferă posibilitatea de a direcţiona 2% din impozitul pe venitul global datorat statului către o instituţie non-profit neguvernamentală (asociaţie, fundaţie sau federaţie).

Puteţi astfel susţine fără niciun cost suplimentar pentru dumneavoastră o organizaţie neguvernamentală, aşa cum este şi Federaţia Filantropia.

Cum să fac?

În funcţie de sursa dvs. de venit, completaţi declaraţia 230 sau 200, dupa cum urmează:

1. Dacă sunteţi angajat şi aveţi venituri numai din salarii, completaţi declaraţia 230 şi apoi trimiteţi-o împreună cu o copie a fişei dumneavoastră fiscale la Administraţia Financiară de care aparţineţi. Daca nu cunoasteţi suma corespunzătoare procentului de 2% din impozit, puteti lăsa căsuţa necompletată. Va fi calculată de către organele fiscale.

Puteţi descărca şi imprima formularul 230 completat cu datele Federaţiei Filantropia, dând click aici.

2. Daca sunteţi PFA, IMM sau aveţi venituri suplimentare din alte surse decât salariul, completaţi declaraţia 200 (punctul III). Daca PFA-ul dvs. este administrat de o firmă specializată, nu uitaţi să cereţi acest lucru persoanelor care se ocupă de completarea declaraţiilor fiscale. Trimiteţi apoi formularul completat la Administraţia Financiară de care aparţineţi sau de care aparţine PFA-ul sau firma dumneavoastră.

Puteţi descărca şi imprima formularul 200 completat pe pagina 4 cu datele Federaţiei Filantropia, dând click aici.

VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNCREDEREA CU CARE NE INVESTIŢI!

DATE FISCALE ALE FEDERAŢIEI FILANTROPIA
Pentru completarea formularelor la sediul AFP aveţi nevoie de următoarele date:

Denumire entitate nonprofit: FEDERAŢIA FILANTROPIA
Cod de identificare fiscală al entităţii nonprofit: 24004212
Cont bancar (IBAN): RO23 BTRL 0410 1205 M037 55XX