A+ A-
28 mai 2015

Asociatia – Centrul Diaconal “Casa crestina”

Conducerea Asociaţiei:

Preşedinte: IPS Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON;
Vicepreşedinte: Arhidiacon Ionuţ GHIBANU;
Secretar executiv: Pr. Adrian RADA

Date de contact:

Asociaţia Centrul Diaconal „Casa creştină”
Str. Mihai Bravu, nr. 11, 130004, Mun. Târgovişte, Jud. Dâmboviţa;
Tel: 0245-217.606
E-mail: casacrestina@yahoo.com
adirada74@yahoo.com
Pagina web: www.arhiepiscopiatargovistei.ro

Asociaţia Centrul Diaconal „Casa creştină” funcţionează începând cu anul 2004, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Mitropolit Nifon – Arhiepiscopul Târgoviştei şi acţionează în domeniul social pe raza judeţului Dâmboviţa.
Asociaţia ajută Biserica să ducă la împlinire vocaţia ei de unitate, mărturie şi slujire la diferite nivele, să se implice cât mai concret posibil în viaţa socială a credincioşilor, în educaţia publică, în formarea de educatori, în organizarea de conferinţe şi implicarea tuturor mijloacelor de informare în masă, printr-un sistem de servicii sociale durabile şi sustenabile din punct de vedere al resurselor.
Cu sprijinul partenerilor locali, naţionali sau internaţionali derulăm proiecte în sprijinul copiilor, tinerilor sau familiilor în dificultate şi al vârstnicilor.
Cu sprijinul Arhiepiscopiei Târgoviştei, pe structura administrativă a Asociaţiei, funcţionează Centrul Social Creştin, instituţie care oferă servicii sociale acreditate pentru copii – Căminul social de tip familial Sf. Ier. Nicolae, consiliere psihologică, socială şi juridico-administrativă, informare şi orientare antidrog, asistenţă socială şi programe de formare profesională.