Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a renunța la taxa programelor de formare profesională achitată, cu maxim 14 zile înainte de începerea cursului, fără a preciza motivele și fără a suporta alte costuri.

In această situație, clientul se obligă să notifice FEDERAȚIA FILANTROPIA, intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin orice mijloc de comunicare scrisă (e-mail/telefon/etc) în termen de maxim 14 zile de la achiziționarea produselor.

Clientul este responsabil să se asigure că taxa se va returna în maxim 14 zile de la efectuarea plății taxei programelor de formare profesională, în caz că nu mai dorește sau poate participa, în caz contrar FEDERAȚIA FILANTROPIA poate refuza solicitarea. Pentru a solicita returnarea plății, clientul trebuie să trimită un email la office@federația-filantropia.ro, cu titlul retur, și să plaseze o cerere de retur.

Se vor returna integral banii aferenți taxei programelor de formare profesională în situația în care solicitarea returnării se face cu maxim 14 zile înainte de începerea cursului, parțial (50% în cazul în care solicitarea returnării se face cu 5 zile înainte de începerea cursului), deloc (în situația în care solicitarea returnării taxei se face în ziua începerii cursului).

Se va returna contravaloarea serviciului plătit cu cardul/ transfer bancar (taxa programelor de formare profesională) în maxim 14 zile lucrătoare tot prin intermediul Băncii.

Plata aferentă serviciilor din site poate fi efectuată prin transfer bancar /ordin de plată, iar plățile cu cardurile de primă didactică prin intermediul platformei online Pluxee, procesator plăți Banca Transilvania.

Toate tarifele aferente serviciilor sunt exprimate în lei (RON) și sunt afișate în dreptul fiecărui serviciu.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, FEDERAȚIA FILANTROPIA folosește serviciul de plăți electronice e-commerce prin Banca Transilvania.