1. Informații despre site

Federația Filantropia este o organizație nonguvernamentală, care funcționează începând cu anul 2008, cu sediul social în Bd. Regina Maria, nr. 1, Bl. P5B, Sc. 1, Ap.16, Sector 4, București, CIF 24004212, înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 33/C/2008 din 28.10.2013, sub umbrela căreia sunt 24 dintre cele mai active Asociații și Fundații din domeniul social. Scopul Federației Filantropia este de a crește impactul și eficiența acțiunilor sociale ale organizațiilor membre sau partenere și a structurilor sociale ale Bisericii Ortodoxe Române, prin integrarea lor într-un răspuns unitar, coordonat și coerent la provocările sociale actuale.

Folosirea acestui site, incluzând vizitarea și cumpărarea serviciilor/ produselor de tip programe de formare profesională de către client de pe site-ul www.federatia-filantropia.ro, denumit in continuare Vânzător, implică acceptarea Termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

FEDERAȚIA FILANTROPIA își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare în prealabil, de aceea, îți solicităm să urmărești în mod periodic eventualele modificări.

2. Acceptarea condițiilor

Utilizarea site-ului www.federatia-filantropia.ro, logarea, cât și accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea dvs. a Termenilor și condițiilor de confidențialitate detaliate mai jos, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

Clientul va putea consulta oricând Termenii și Condițiile pentru utilizarea site-ului. In situația în care nu ești de acord cu aceste condiții, îți solicităm să nu utilizezi website-ul nostru.

www.federatia-filantropia.ro își rezervă dreptul de a actualiza și revizui Termenii și Condițiile fără o notificare prealabilă.

Acceptul dumneavoastră de a comunica cu noi pe această cale electronică, de a primi informații de la noi și/sau de a ne trimite dvs. informații, reprezintă un accept echivalent cu semnătura olografă pe orice document fizic, ca și cum aceste informații ar fi tipărite pe un suport fizic, în scris.

Prin acceptarea Termenilor și condițiilor din prezenta pagină, îți exprimi acordul ca datele personale oferite să fie procesate conform Politicii de prelucrare a datelor personale ale FEDERAȚIEI FILANTROPIA.

3. Funcționare site și Dreptul de autor

Site-ul poate fi vizitat atunci când este funcțional. Site-ul www.federatia-filantropia.ro este găzduit pe serverele unei terțe firme. Nu ne asumăm răspunderea pentru suspendarea sau întreruperea site-ului www.federatia-filantropia.ro, în totalitate sau parțial.

FEDERAȚIA FILANTROPIA nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site, indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări. FEDERAȚIA FILANTROPIA nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii de dvs. de anumite browsere pentru vizitarea site-ului www.federatia-filantropia.ro.

Întregul conținut al site-ului www.federatia-filantropia.ro – imagini, texte, simboluri, elemente de grafică web, email-uri și alte date, este proprietatea FEDERAȚIEI FILANTROPIA și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus, fără acordul scris al FEDERAȚIEI FILANTROPIA se pedepsește conform legilor în vigoare.
www.federatia-filantropia.ro nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături de conținut, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele website-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii acelor website-uri.

www.federatia-filantropia.ro este exonerată de orice vină în cazul utilizării conținutului transmis către client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul website-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al www.federatia-filantropia.ro, atunci când această utilizare a conținutului produce pagube de orice natură clientului și/sau oricărui terț implicat în acest transfer de conținut.

Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată pe adresa de e-mail: office@federatia-filantropia.ro

4. Emiterea facturii fiscale

Odată cu plata unui serviciu de tip taxă program de formare profesională pe site-ul www.federatia-filantropia.ro, clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizată de organizația FEDERAȚIA FILANTROPIA – prin e-mail sau telefon.

Emiterea facturii fiscale de către FEDERAȚIA FILANTROPIA se va realiza după efectuarea plății de către clientul / cumpărătorul respectiv. Nefinalizarea plății de către client/cumpărător nu reprezintă formă de angajament sau rezervare a programului de formare profesională pentru care dorește să plătească taxa de participare.

Dacă clientul dorește o modificare (finalizarea plății sau renunțarea) acesta va anula comanda care nu corespunde și va face o nouă comandă în sistem.

Chiar și după efectuarea plății, pentru motive justificate, vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comanda clientului/cumpărătorului, fără o notificare prealabilă, iar acesta va primi banii înapoi, în termen de 14 zile.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Client/cumpărător poate solicita în cazul lipsei conformității, înlocuirea produsului (programul de formare profesională pentru care aplică) în limita locurilor disponibile sau returnarea contravalorii acestuia.

Toate informațiile folosite pe site pentru descrierea produselor nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare: stocuri, preturi.

Prin finalizarea comenzii clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii, denumită în cadrul acestui document.

Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca www.federatia-filantropia.ro poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil furnizat de client și prevăzut în cadrul prezentului document, în orice situație în care este necesară contactarea clientului.

5. Protecția datelor

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, website-ul nostru administrat de FEDERAȚIA FILANTROPIA, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Nu furnizăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm datele dvs. altor persoane. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării serviciilor comandate, a comportamentului tău pe website, a returului (dacă este cazul) și rezolvării oricăror probleme apărute ca urmare a plasării unei comenzi pe www.federatia-filantropia.ro.

Plata programelor de formare profesională se va face prin Bancă (ordin de plată sau cu cardul) și/sau intermediul platformei Pluxee (carduri de primă didactică), însă procesatorul de plăți fiind tot Banca. Astfel, atât firma Pluxee, cât și Banca, prelucrează date cu caracter personal ale Clientului www.federatia-filantropia.ro, exclusiv pentru prestarea procesării plății, conform legislației în vigoare cu privire la Protecția datelor personale.

Informațiile înregistrate sunt utilizate în scopul procesării plății și achiziționării programului de formare profesională și sunt comunicate numai de către client. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției. Totodată, ai dreptul sa te opui prelucrării datelor personale care te privesc si să soliciți ștergerea. Dacă unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil.

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți contacta în orice moment pentru a ne transmite solicitarea dvs. prin e-mail la adresa: office@federatia-filantropia.ro sau înștiințare prin curier la adresa: București, Bd. Regina Maria, Nr. 1, Bl. P5B, Sc. 1, Ap. 16, Sector 4, ambele variante sa fie cu confirmare de primire din partea noastră.

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte. FEDERAȚIA FILANTROPIA nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile prezentate în site este rugată să contacteze FEDERAȚIA FILANTROPIA prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului în cauză, cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natură.