logo-active-citizens-fund

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă!
Învățăm, construim, creștem împreună!

În perioada 19-21 ianuarie 2022, la sediul Centrului de Formare Continuă „Dumitru Stăniloaie”, din București, Federația Filantropia organizează „Atelierul național de evaluare a nevoilor inițiale de dezvoltare organizațională ale Federației Filantropia”.

Atelierul se derulează în cadrul Activității 5, „Evaluarea în profunzime a nevoilor de dezvoltare organizațională ale Federației Filantropia”, subactivitatea 5.2, din cadrul proiectului „CRESC – Capacitate, Responsabilitate, Eficiență, Sustenabilitate și Calitate prin dezvoltare organizațională”.

La acest atelier vor participa membrii grupului strategic național, format din membrii Consiliului Director și membri ai Adunării Generale a Federației Filantropia.

Pe parcursul celor trei zile de ateliere se vor aborda următoarele teme din agenda de lucru: Prezentarea procesului de dezvoltare organizațională în contextul proiectului CRESC, Prezentarea instrumentului de evaluare organizațională și discutarea stadiului în care se află Federația Filantropia pe scara dezvoltării organizaționale.

”Prin aceste ateliere, Federația Filantropia urmărește diversificarea portofoliului de servicii și creșterea calității acestora prin dezvoltare organizațională, demers ce vizează evaluarea nevoilor ca o primă etapă în acest proces” a declarat dl. Cristian Chiriac, Expert coordonator dezvoltare organizațională în cadrul proiectului CRESC.

Proiect derulat de Federația Filantropia în parteneriat cu Asociația Alternative Sociale, Iași, România și CBNRM Networking, Norvegia, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.