Active Citizens Fund Romania

Programele de formare profesională derulate prin intermediul proiectului CRESC

După etapa de cunoaștere a echipei CRESC cu echipele celor 5 ONG-uri beneficiare ale proiectului „CRESC – Capacitate, Responsabilitate, Eficiență, Sustenabilitate și Calitate prin dezvoltare organizațională”, a urmat o serie de cursuri de formare profesională pentru capacitarea acestora.

Astfel, în perioada mai – noiembrie 2022, în cadrul proiectului CRESC, au fost instruiți 166 de cursanți în cele 11 cursuri de formare profesională (Planificare strategică, Manager Proiect, Manager în servicii sociale, Managementul voluntarilor, Relații publice și comunicare, Curs monitorizare, evaluare și supervizare în serviciile sociale, Advocacy, Specialist Fundraising, Monitorizare și evaluare organizațională, Managementul echipei și Managementul resurselor umane).

Cursurile s-au desfășurat exclusiv pe platforma ZOOM, fiind moderate de către formatori specializați, care au reușit să mențină interesul constant pentru implicarea cursanților în „creșterea” lor profesională. Acestea au avut un aspect dinamic prin formatul lor specific bazate pe o parte de teorie și una de aplicații practice.

Cursurile vor continua și în anul 2023 și vor antrena în același trend ca și în anul 2022 pentru atingerea obiectivelor proiectului CRESC.

Felicităm pe toți participanții la cursurile CRESC și urăm mult succes viitorilor cursanți la cursurile pregătite de echipa CRESC cu mult drag pentru ONG-urile beneficiare.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă!
Învățăm, construim, creștem împreună!
Federația Filantropia
#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens, #EEANorwayGrants
Active Citizens Fund – Romania
@Active Citizens Fund Romania

proiect-derulat-de